förlossningen, den bästa dagen i mitt liv!

Jag vaknade klockan 08.30 den 14/4 ställde mig upp och då gick vattnet, eller lite av de.
Gick och duschade och ringde förlossningen och dom sa att jag skulle komma upp när vi var klara.jag hamnade som i en annan värd, vågade inte säga till eric på en gång, (han låg och sov) så jag gick på toan och ringde mamma innan jag ringde förlossningen, hon sa att de säkert inte var nå, tror hon vart lite nervös hon me.. sen när ja duschat ett tag så gick jag och sa till eric -vi måste åka in för vattnet har börjat gå, han sa . redan, och stutsa upp ur sängen, vi ringde eva och hon kom på 3 minuter känndes de som, hon skulle nämligen hämta benjamin, när hon kom så sa hon att vi säkert skulle få åka hema och börja surra uti hans syckel som var i källaren , hon tyckte eric skulle fia den innan vi åkte men så blev de inte för sen såg hon ju hur ont de gjorde , hon vart nog nervös hon me=)
1 timme efter vattnet gått så började värkarna komma med 4 minuters mellanrum och ont gjorde de.
Vi packade de sista och åkte in vid halv 11.

När vi kom dit så tog dom en kurva och då var värkarna samma som tidigare.


vi fick välja mellan att fara i väg eller stanna , men vi stannade kvar på sunderbyn.
Eric körde mig med rullstol runt sjukhuset ett tag :) försökte också få i mig en pigelin, men de gick segt, alla som var i kafeterian kolla på mig rätt mycke, måste sett kul ut när värkarna kom;) stod och hoppa kunde inte sitta still då blev de värre..
Sen vid 12.30 så åkte vi upp för att ta en ny kurva, värkarna var nu 3 minuter mellan varandra så jag fick bada i ungefär 30 minuter och de var underbart :)

Sen fick vi komma in i förlossningsrummet och där fick ja lustgas medans hon tittade hur öppen jag var 7 cm(Dom kunde inte kolla innan eftersom vattnet gått, så då ville dom vänta så länge som möjligt för att undvika infektioner.), och den hjälpte väl lite.. men jag hade inte så mycke lustgas eftersom jag vart så snurrig, ville vara så klar som möjligt så jag inte glömmde bort massa.. och de är ja glad för, men de gjorde ondare med lite lustgas, men om man är tjusrkallig så är man;)
Sen tog de en jäkla tid innan narkosläkaren kom för att sätta epudiral men när den väl var där så hjälpte den :)
Ställde mig upp och dansade för att dom sista centimeterna skulle öppna sig ;P(dansade ett bra tag) och de gjorde dom ,sen mitt iallt så skulle jag på toa för att jag var kissnödig, men barnmorskan sa att jag inte var de utan att de kändes så när barnets huvud tryckte neråt, men jag skulle ändå på toa så ja gick, men inte kom de nå kiss inte, så hon hade ju rätt såklart:) så vid 18.00 kom knystvärkarna, i 1.5 timme kämpade jag men han ville inte komma ut så då fick jag dropp som skulle göra värkarna starkare och till slut så kom han upp på min mage , de bästa som någonsin hänt oss :)
jag fattade inte så mycke, men när jag såg eric gråta av lycka när han kom upp, då förstod jag att de var klart att de var de här som  vi väntat på..

14/4 klockan 20.10 kom Dan Eric Vincent till världen, och han vägde 3950 g och var 54 cm lång :)

Utan eric hade ja nog aldrig klarat de han var ett stort stöd helatiden, jag älskar dig ;)

ny dag

i dag har vi varit me therese & oliver, åkte till växhuset på örnäset och busade massor :)
Vincent for runt över allt, han gick lite där också, trodde inte han skulle ha tid me de, men han såg väl att alla andra gjorde de:)
Och lilla oliver åkte rutchkana (hmm vet inte hur de stavas) han var så söt :) 
therese sola medans vi vänta på bussen, sen for vi hem till henne och busa ännu mer :)
 
Lilla killen somna klockan 8 helt slut var han, sen vi kom hem i dag så har han gått massor, han brukar inte ha tid för de, men ikväll så har han nog kommit på att de är kul, så han ställer sig upp nånstans och går tills han rammlar sen kryper han nånstans och ställer sig upp och går iväg :) 
kul kille :)


nu ska ja ta ett bad, och gu så skönt de kommer bli :)





lite nytt.

i söndags var vi på leos lekland, lina, ellen och ante kom också dit..

Vincent tyckte de var kul tills han vart övertrött och somnade i vagnen..
Han han då med att hoppa studdsborg, åka rutsckana, åka traktor, och sånt kul iallfall =) 
 Han är ett riktigt busfrö kan ja lova, inte still en sekund, han busar tills han somnar :) sööt gubbe.

I går kom eric hem, kul att ha han hemma nu ett tag :)
Så gårdagen bestod mest av att vara ute på promenad och sitta i soffan och se tv :)


Om nån dag så borde jag få beskedet hem i brevlådan, om ja får börja nu i maj och plugga , men på ett sätt hade de varit skönt att vänta tills agusti så de gör inget om ja inte kommer in nu i maj :)
men om ja  nu kommer in i maj så har man ju sommarlova typ 6 veckor så då får ja ju umgås me vincent ändå under sommaren =)


nu måste jag kolla om de finns nå mat att laga till midda sen ska vi nog ta ett bad :)


ska ladda in nå kort sen från leos :)

påsk

Har just kommit hem, jag och vincent har sovit hos lina och ellen, dom busade massor :)

igår så for vi på storheden med eva , och handla å så, sen for vi till smedsbyn, och nu är vi hemma :)

lilleman sover, och jag har städat och duschat, senare så ska vi till eva och äta påskmiddag, sen funderade jag på om vi ska sova hos pappa och dom ? de är så trist att vara själv här hemma..
för jag är en sån som gillar att surra öronen av folk ;)

justja, i går var de en speciell dag, synd att jag och eric inte fick spendera den dagen tillsammans, men vi får göra nå kul nästa när han kommer hem..

Han harinte varit hemma 1 vecka ens den här månaden, han kommer på tisda och är hemma nån dag sen far han me jobbet och kör skoter, sen möter han sin pappa och dom i jokkmokk och ska kära där, så han kommer hem den 11 april, så  ja får vänta till dess, eller ja han kommer ju vara hemma 1 vecka innan han far och kör massa skoter, men ändå, 1 vecka är inte så mycke på 1,5 månad.. men va fan , vi hinner ses sen, fast de kanske är ett tag kvar:)
Tur att ja har mina vänner, och min familj, tänk va trist att sitta själv och inte göra nå :)  Och mest av allt, vilken tur att jag har vincent, han  gör mina dagar till dom bästa, han är så glad och sprallig jämt,  och så söt såklart ;)
vad skulle jag gjort nu om han inte fanns?? han är de bästa som finns han kommer på 1 plats , så de så !!

nä nu ska ja hotta nå kläder och sen fixa frillan och kladda på lite smink om ja orkar :)



en bild på dom små söta sakerna :)
image46

hemma nu

hej hopp:)

ï dag tog vi prommisen , sen for vi till vincents farmor för att äta tacos och cheeskake och träffa faster sara som han inte sett sen jul:=)
Jag och eric fixk ett stort påskägg med hodis, lotter och rikskuponger, och vincent fick ett litet litet ägg med 2 godisar i och så fick han pengar, så i morgon ska vi och schoppa på storheden ;)
Just ja sen fick han en jätte fin bok av faster sara :)

ja som sakt i morgon blir de storheden med vincents farmor och lina och ellen kanske? dom ska iallfall komma hit å hälsa på :)

nä  nu ska vi mysa ner i soffan och sen blir de sängen för ja är trött, jämt är ja trött. men de är väl vår icg då brukar man ju bli trött:)



Den fina boken fick han.







lihgbsdvfspöiuhbef

gick och la mig innan 9 i går , var sååå trött, och tur var väl de, för vincent gorma helanatten, han är snorig och hostig är väl dörför han inte sover så bra..

just nu soverhan och jag sotter och kollar på sånna där kakel dekorationer som jag ska betälla till köket :) fanns skit fina..
synd att kaklet i lilltoan är miffi stort så de finns inget som passar, så ja måste kolla om de finns nånstans ark som man kan skära själv i..

idag ska vi och äta påsk middag hos vincents farmor, men innan de ska vi ta oss en promenad i de fina men kalla vädret:)


i går satt ja mig här med ryggen från han, ja tror du inte han klättrat upp i leksakslådan som står på en trampmaskin, han var alltså nästan uppe i fönstret!! jag höll nog på att svimma, haha..





i den lådan satt han och skulle upp till fönstret..





blandat

var på stan i dag me mamma, var mysigt fast de var snöigt och blåsigt=)
var på tasty och åt sen gick vi lite på stan och hitta fina saker :) ska ta kort i morgon och lägga ut ;)
sen for jag och lilleman till dom ochhälsa på, han busa som fan, köättra upp i trappen och höll på :D söt korv..

nu ska ja sätta mig isoffan och se tv med eric, han har ju inte farit ännu :), han far i morgon ..
sen blir de sängen..

slöö helg :)

ja helgen har varit bra, i går kom jonna hit, vi åt mat och massa slisk och såg melodifestivalen :)
Vincent fick 1 godos och han vart överlycklig;) haha ..

idag så har vi bara slööööat hela dagen,  så nu ska ja hoppa i duschen så man kan känna sig lite fräsch..
blir bara att se film ikväll me :)

I morgon ska vi på stan , har för mig de är marknad , eric ska kolla på en keps och nå klet till håret så han ska också me innan han far tillbaka till gällevare..trist, men de är bra och skönt att sakna varandra nångpng också..:)

image41

sol:)

jag ovh vinnepinne for till pappa i går, har sovit här. så nu busar han me elias..
ska hem på ett tag för eric kommer ju hem i dag :) men han far på månda i gen , tyvärr..

nu ska ja duscha oss sen ska vi nog gå ut och busa..


föresten, han kämpar  med sitt gående, han är såå sööt när han vinglar omkring:)


en månad!!!

Idag är de 4 veckor tills prinsen blir 1 år, kan inte fatta de:)
vart har all tid tagit vägen!!??

har redan börjat planera kalaset, gu va kul de kommer bli :)

jag har varit vaken sen 5, blev less för ja var så trött, men får väl leva me de i dag.. fast lill fisen sover,, han har sovit hela natten, jippi :).
har hunnit tvätta 2 maskiner och startat en disk..
nu ska ja ta en dusch medans han sover..:)

oöuhnrföfe

nu ska ja sova ska bara surra me  therese på msn lite :)
och skriva här att lillskiten har gått massor i kväll, åhh kan man vara stoltare?? han är såå sööt , ska fixa en film i morgon och lägga in här, om de går??

Älskar mina pojkar !!

kjhsavdbljvbföo

Jag och lina tog en prommis till öppnaförskolan här på tuna, var där drygt 1 timme, de tyckte dom var super kul:)
sen skulle vi ta bussen till stan,  vi väntade och väntade, de kom ingen buss, så vi vänta på nästa och den var då proppfull.. den andra måste gått sönder eller nå..
haha sen tog vi 4an för att slippa gå till kärleksbutiken, så vi åkte dit ,sen när vi varit dör så gick vi vidare till vincents farmor och ellens mormor, dom jobbar på samma jobb, var där ett tag sen gick vi på lindex och kolla, sen bussen hem:)
Ja kan ju lova att vi gått flera mil i slasket i dag..

Ellen och lina for just hem, så nu ska vi äta mat:)


Ikväll blir de att se grays och fråga olle sen sova:)


mhhhhmm

Satt vincent i sin matstol, fixade hans mat, när jag vänder mig om så har han klättrat från stolen till bordet, hjärtat hoppade upp i halsen ;)
Han utvecklas så syndligt för varjedag, de är så kul att sen , snart är han ingen bebis längre så då måste vi nästan sluta kalla han de ;)hehe..


i morgon blir de en snabbis på stan och fixa en sak sen överraska hjärtat ;)


nu ska ja se en film sen bada och sova....


Kollar tv och äter välling innan läggdax :)
image40


Slask, jag hatar de!!

Har varit me lina hos jessica i dag, fick vänta på 3 bussar för att komma till stan, var ju fullt med vagnar , fast klockan inte ens var 10 så väl i stan så vänta ja där för att ta bussen till örnäset..var dyng blöt om fötterna, man kanske ska ha bättre skor när de är slask!!


Nu måste de städas medans lilleman sover en stund, sen slöööa eller ja vi fåt väl se hur de går me den saken , har ju en liten kille som far överallt och petar i allt han kommer åt :)


saknar HAN!!
Tur att mina underbara vänner finns, och underhåller mig hela dagarna :)




kollakolla:D

min fis har gått i dag i gen, men bara några steg, han är lite feg, :)
fick de på bild så nu ska ni få se:D



stan

Vi for in på till stan i dag, jag , eric och vincent, kollade på lite kläder och åt lunch på m&p sen for vi hem :)

hittade lite fina kläder till vincent och eric, hitta även en sån där sak som man har bananen i, ja en del vet no vad ja menar, de stod att den ska passa till alla bananer, men när ja kom hem så passa den ju inte, hmm ajja får testa nån annan gång:)

va konstig texten blir? undr va ja nu lyckats me??

eric for i dag , kommer hem nästa tisdag, gu så långtråkigt vi kommer sakna han , men de är sånt man får leva me antar ja.. 


image35
Lillskiten i sina nya kläder :)


tröttast i stan!

vi la oss klockan 06.00 såg nån bra film tror du inte lillskiten vakna klockan 7?? jaa han som brukar vakna typ 9- 10 ja så nu sitter ja här lagomt trött och väntar på att hanska bli trött så ja kan sova mera;) 

nä nu ska jag gå och busa lite..

varför måste man skriva rubrik???

har just tagit mig en dusch i lugn och ro medans grabbarna sover =)

I går var de en sån där mysig dag som man bara vill leva om och om i gen, jag for och handlade själv gu va skönt de var att bara strosa själv där inne på affären :) sen  hem och lagade fläskfile i vitlökssås, klyftpotatis , vitlöksbröd och grekisksallad :)
sen såg vi en film..
Åt ostbricka till de och drack nån öl , sen blev de sängen:)
Ja de var helmysigt!

nu ska ja nog förbereda maten och sätta mig i soffan ett tag och vänta på att dom vaknar, då ska vi ta en promenad..

nu är han hemma:)


Vaknade halv 6 av att nån kom in i sovrummet och sa hej hjärtat nu är ja hemma, blev rätt paff fast ja visste att han skulle komma tidigare, vincent vakna också och sa pappa pappa, haha sööt unge sen somna han om..
och vakna nyss, så nu busar han förfult, ska ge han lite frukost och sen ska vi ta ett bad:)

upptaderar väl sen:)


mhhhhm

vi vakna efter 8, skulle fara till stan och göra pass, tog bussen just före 10 fixade passet, gick på apoteket och nu sitter jag hos pappa, vincent sover så ja ska se våra bästa år i fre, skönt :)
Skulle farit på växhuset i dag men de tog sån tid att göra passet så ja ides inte för han hade inte sovit nått och nu mera så är han för nyfiken för att sova i vagnen när vi är på stan (för de mesta) så de var ingen ide att fara dit för han var dötrött somna på engång när ja la han i sänge, visst de gör han också för de mesta men men..

idag händer de inte allt för mycke, ska handla lite, städa och plugga :)
Sen i morgon på morronen kommer eric hem, äntligen :) gu va ja saknat dig !!!
så i morgon händer de inte ett skit, vi ska väl sooova och mysa, sen funderade vi på att gå ut och äta eller fara och basta å spela biljard, men vi får se va som händer:)

nä nu ska jag parka mig framför tvn och se de där pogrammet;)
hejdå!!


stan

varit på stan i dag med linda och bebisarna, kul fast de finns ju fööööööööör mycke saker som man bara måste ha :)
Tiden sprang bara iväg, gick på dom flesta affärer  som har barnkläder såklart , de finns ju en ny, där möbelhuset är, vid house of pain, där fanns de fina saker men för dyrt för mig:)
 
nu ska jag slå på tvn och jäsa framför den, eller ja de blir väl att ligga stil max 5 minuter sen upp och jaga lille bus, så är de jämt, men de gör mig inget för han är ju bara sååå söt:)
 



kort på dagens inköp:) (lite stort men snart kan han ha de)



Pyamas fast den kan man ha som shorts och t-shirt och ett linne och kallingar:)


Jacka och  byxor till våren, (byxorna ser blåa ut men dom är svarta de är blixten som gör färgerna konstiga)
Mössan är ny men den har ja inte köpt i dag:)


jag tror...

jag tror ja är nykär;)

Eric kommer inte hem , dom ska stanna å jobba ett tag till , sen kommer han hem 1-2 dagar sen far han i gen och är borta i 3 veckor, skit va jobbigt men de är ju lika när dom har chansen till sånnna jobb, men de kommer blir tungt att vara utan han.. han är ju trotts allt mitt stora hjärta.

Vi har smsat hela kvällen och jag är nykär, jag bara älskar den där killen, finns inga ord för hur bäst han är..
Mer än så får ni inte veta, vad vi pratat om får ni inte alls veta ;)

bajsen har somnat för 30 min så nu ska ja lägga mig i badet och dööööö, fyy va skönt de ska bli :)
Tända massa ljus och drömma sig bort!!

sov gott :)



Pappa                      Bebis                         Mamma

Upptadering.

ska väl försöka skriva lite oftare, men de händer  inget kul så känns onödigt :)

eric har varit borta sen torsdags och jobbat, men i dag kommer han hem, har saknat han lite men bara lite :)
Idag har jag varit på möte på komvux, och skrivit massa papper, ansökning och sånt kul, så hoppas att jag kommer in i maj, om ja inte gör de så blir de agusti förhoppningsvis.. skulle vara skönt att börja så man får göra bort de ;)

Medans jag var där så var vincent med elina och åkte lite bil, sen for vi på max och nu är vi hemma..
nu ska jag plugga teori sen städa..


justja kan berätta lite omhelgen, fredags så var ja bara hemma, bebisen sket typ helatiden och benjamin spydde så jag hade fullt upp, stackars barn dom är inte gjorda att må dåligt dom är ju så små, men de gick jätte bra ändå, sen på lördag så mådde benne bättre men bebisen fortsatte med sitt skitande fast han mår bra fast han är dålig i magen så och de är ju skönt:)
Lörda så kom kom pappa och elias hit och var här till mitt inatten för anneli hade nån midda hemma var kul me sällskap, vi såg tv busa med bebis och åt smulpaj, chips och cola:)
Söndags så for ja å bebben till pappa och dom å slöade...



Snart blir de 1års kalas också, tiden går för fort :/ tyckte de var nyss vi for in till förlossningen och böka på och nyss han föddes:) men  har man kul så springer tiden iväg :)

jag bara älskar mina pojkar dom är så söta och underbara..


RSS 2.0